Az emblémázás menete: rendelés leadásakor kérjük, hogy küldje el az emblémázandó vektoros logót is. Grafikusunk erről látványtervet készít, amit elfogadásra visszaküldünk, s csak akkor kezdünk bele a munkába, ha a megrendelő jóváhagyta a látványtervet.

Emblémázási határidő: normál mennyiségekre átlagosan 5 munkanap, a látványterv jóváhagyásától számítva.

Az általunk alkalmazott technikák

Hímzés

Magas minőségű, tartós emblémázási eljárás, mely eleganciát és minőséget kölcsönöz minden emblémázott terméknek. Szinte lehetetlen olyan terméket találni, amit ezzel az eljárással ne lehetne emblémázni. Az eljárás során használt cérnák Oeko-Tex Standard 100 minősítésűek és vegyszer, illetve hőfok állóak. 1-től 12 színig csak a fantázia szabhat határt.

Referenciáink a témában

Tamponnyomás

Olyan emblémázási eljárás, amely során a 2 dimenziós rajzot egy szilikon hordozófej segítségével egy nyomóformáról átviszik a 3 dimenziós felületre. Általában olyan termékek emblémázására alkalmazzák, amiket más technológiával nem lehetséges emblémázni. 5 színig lehetséges, beleértve a fehéret is, termék kivételek előfordulhatnak.

Referenciáink a témában

Direkt szita

Olyan eljárás, mely során a sablont egy szőtt háló tartja. A sablon nyitott tereket képez a hálón, így élesen lehet az anyagra vinni a festéket. Egy gumi simítóhengert kell végig húzni a sablonon, így préselve át a festéket a szita hálóján. Anyagtól függően max. 5 színig használható a módszer, termék kivételek előfordulhatnak. Elsősorban textil termékekre használjuk.

Referenciáink a témában

Transzfernyomás

Az emblémát színekre kell bontani, és színenként kell a szitát elkészíteni. A szitán keresztül préselt festék segítségével, felvisszük a logót egy két oldalon szilikonizált transzfer papírra, amit ragasztóporral finoman beszórunk és átengedünk a hőalagúton. Végül az így kapott képeket magas hőfokú kezeléssel a kívánt anyagra helyezzük. Bonyolultabb szabású vagy anyagú textil termékek emblémázására szolgál, (pl. gyöngyvászon táska, baseball sapka), vagy ha a logó bonyolultsága miatt nem alkalmazható a direkt szita.

Referenciáink a témában

Matricázás

Digitális képek reprodukciója egy matricán, melyet utána a termékre ragasztunk. Általában akkor használatos, amikor egy termék emblémázása bonyolult vagy például csomagolása miatt csak matrica elhelyezés lehetséges. Az eljárás során négyszínnyomást használnak (CMYK), így bármely szín előállítható.

Referenciáink a témában

Válassz termékkategóriáink közül: